5 dingen die je niet wist over Bebe Rexha
5 DINGEN DIE JE NIET WIST OVER BEBE REXHA

Donderdag 25 april is het D-day, een exclusieve NRJ Live Session met Bebe Rexha in onze studio's! 

Tickets kan je winnen door te luisteren naar NRJ, maar online geven we ook tickets weg. Check HIER hoe je ze kan winnen.


 1. Bleta wie?! 

Bebe’s voornaam is Bleta, dit betekent “honingbij” in het Albanees. Haar moeder vertelt: “Toen Bebe geboren werd was ze met haar grote ogen het schattigste kleintje ooit. Mijn man zei dan altijd; ze is zo zoet als honing.”


 2. Rexha's geheime talent 

Bebe speelde trompet in haar schoolorkest en heeft daar nog acht jaar les in gehad.


 3. Black Cards 

Bebe heeft Fall Out Boy bassist Pete Wentz op de middelbare school ontmoet. Pete en producer Sam Hollander hoorden haar demo’s opnemen in de studio waar ze aan het werk waren. Dit leidde ertoe dat Bebe haar eerste platencontract tekende als onderdeel van Pete’s experimentele band Black Cards.


 4. Black Cards OUT, Bebe Rexha IN! 

Toen de Black Cards in 2012 uit elkaar gingen gaven ze Bebe’s naderende solocarrière als reden op. De echte reden was dat Pete Wentz haar niet meer in de band wilde hebben. Ondanks dit opstootje zijn Bebe en Pete nog steeds vrienden.


 5. 365 tandenborstels voor Rexha 

Ze poetst elke dag haar tanden, DUH! Het gekke is dat ze dit steeds doet met een nieuwe tandenborstel. Dat wil zeggen: 365 tandenborstels op één jaar tijd! 


Check zeker de video met Valerie, zij legt je piekfijn uit wie Bebe nu écht is...


See you there.18/04/2019