Doe een NRJ Shout Out naar je vereniging!
DOE EEN NRJ SHOUT OUT NAAR JE VERENIGING!

Zet je club, vereniging of sportbende in de kijker tijdens NRJ Shout Out!


Net als de rest van de wereld staat ook het verenigingsleven op non-actief. De vaste werking ligt stil, maar ook alle fuiven, bbq's, benefieten... staan on hold

Daarom geeft NRJ tot eind mei van 12u tot 14u alle zendtijd aan jou en je club/vereniging/sportbende...


Laat ons weten wie een extra SHOUT OUT verdient!

Meld je aan met je vereniging, vertel ons wat en wie je mist, kies jouw favoriete platen en laat ook even weten wie we nog extra aandacht kunnen geven. Denk hierbij aan de slager die voor het vlees op jullie jaarlijkse bbq zou zorgen, de naaisters van de kostuums voor de dansvoorstelling die niet kan doorgaan of de drukker van de T-shirts die niet gedragen zullen worden. 

Ook die mensen reiken we een helpende hand. Zo kunnen zij dankzij jouw vereniging hun boodschap kwijt! 


Maandag - de jeugdvereniging KLJ uit Nijverseel. Als jeugd- en jongerenbeweging streeft KLJ naar een leuke, kwaliteitsvolle werking voor iedereen van 6 tot 35 jaar. Ze doen dit in een landelijke omgeving, vanuit een dorpsgevoel en een eigentijdse christelijke inspiratie. Samenkomen en samen spelen in groep zorgt ervoor dat KLJ’ers sterker worden als persoon en als groep. Door deze werking willen ze ook een meerwaarde betekenen voor de hele maatschappij. Mooi gezegd!

Dinsdag  Rode Kruis AarschotSamen met mensen uit de buurt zetten ze hun schouders onder verschillende projecten: van bloedinzamelingen tot eerste hulp aanleren of zorgeloos evenementen organiseren.

Woensdag - Spellenclub 't Perron uit Ledegem. Franky, Paulien, Hilde, Yolande spelen graag eens een gezelschapsspel. Via andere spellenclubs kwamen ze in aanraking met een ruim aanbod van spellen, waardoor ook hun collectie begon te groeien tot een redelijk mooie verzameling. Het is jammer deze verzameling gewoon in de kast te laten staan, dus daarom stellen ze maandelijks hun collectie open voor iedereen die graag mee komt spelen! HOE COOL IS DAT?!

Donderdag - Voetbalteam SC City Pirates uit Antwerpen. “Voetbal de motor, sociaal engagement de brandstof, diversiteit de kracht!”, dat is de visie van SC City Pirates. Via voetbal willen ze alle Antwerpse kinderen en jongeren kansen geven en competenties aanleren met aandacht voor gelijkwaardigheid, respect en engagement, met het oog op een stabiele en evenwichtige toekomst. 

Vrijdag - Cunina vzw. Ze ijveren in hun 6 partnerlanden (Brazilië, de Filipijnen, Haïti, Nepal, Oeganda en Zuid-Afrika) voor een betere toegang en kwaliteit van basis en secundair onderwijs, onafhankelijk van politieke, religieuze of maatschappelijke overtuiging.
21/04/2020