Klaar voor Garden of Madness?
KLAAR VOOR GARDEN OF MADNESS?

Nu de herfst officieel is ingetreden, is het uitkijken naar eind december, want dan gaat het heel even weer volop zomeren in Antwerpen. Tomorrowland en Dimitri Vegas & Like Mike brengen het succesvolle concept ‘Garden Of Madness’ van Ibiza naar het Sportpaleis voor twee weekends. Een gigantische eerste indooreditie, waarbij het podium, de decoratie, de show en alle special effects in handen zijn van het Tomorrowland-team! Dimitri Vegas & Like Mike tekenen uiteraard present. Armin van Buuren, Netsky, Lil Kleine en Nicky Romero maken de line-up compleet.

Dimitri Vegas & Like Mike spelen een hoofdrol in de shows. De dj-broers hebben er alweer een drukke festivalzomer op zitten en sloten vorige week dinsdag hun residentie in clubhotel Ushuaïa af met de allerlaatste ‘Garden Of Madness’ van het seizoen. Fans van over de hele wereld reisden tijdens de zomermaanden af naar Ibiza voor een onvergetelijke avond. Die vibe is exact wat fans kunnen verwachten in het Sportpaleis: een waanzinnige avond met nationale en internationale topnamen aan hun zijde!

Armin van Buuren zorgde met jongste single “Blah Blah Blah” voor één van dé anthems van de zomer van 2018. De Nederlandse dj werd in zijn twintigjarige carrière maar liefst vijf keer uitgeroepen tot beste dj ter wereld. Hij is een graag geziene gast op Tomorrowland, een vriend van het huis. Lil Kleine, dat is Nederhop van de bovenste plank met een Amsterdams accent en controversiële teksten. Met de hits “Krantenwijk” en “Alleen” stond hij wekenlang in de hoogste regionen van de hitlijsten. Ook Nicky Romero siert de affiche. Zonder twijfel één van de grootste namen uit de EDM scene, die vooral met single “Toulouse” hoge ogen gooide.

Ook publiekslieveling en hitmachine Boris Daenen aka Netsky tekent present. Hij legt momenteel de laatste hand aan zijn langverwacht nieuw album, maar is nu al omnipresent met het zuiderse en zwoele “Téquila Limonada”. Kim kon hem vanmorgen bellen.

Tomorrowland presents ‘Garden Of Madness’ in het Sportpaleis.Dat is de magie van het festival voor het eerst indoor. Dat is een gigantisch feest, vier dagen lang, op vrijdag 14, zaterdag 15, vrijdag 21 en zaterdag 22 december. Tickets zijn nu te koop, zorg dat je erbij bent!03/10/2018