#SAVETHESUMMER
#SAVETHESUMMER

SAVE THE SUMMER!

Zorg dragen voor jezelf en voor je geliefden is ook zorg dragen voor de toekomst! Alleen dan kunnen we er een leuke zomer vol met muziek, festivals, reizen, sporten en vriendschap van maken.

Hieronder vind je initiatieven en hartverwarmende acties...


Marcus van Mumford and Sons maakte een pakkende versie van You'll Never Walk Alone, het nummer dat vorige week door meer dan 180 verschillende radiozenders

over heel Europa gespeeld werd. 


Chris van Christine and the Queens trakteerde ons op een heerlijke cover van Blinding Lights van The Weeknd in haar woonkamer onder het mom #TogetherAtHome
Mediteren met Lizzo's fluit!Mathieu Terryn maakt elke dag een nieuwe 'Croque MeThieu'!Mathieu Terryn van Bazart heeft een nummer geschreven over Corona. Hij deelt de akkoorden op Instagram zodat iedereen het nummer kan spelen.Coldplay geeft een klein concertje via Instagram.


Astrid Stockman geeft live concert op Instagram!

België zingt... uit het raam!

Elke avond omstreeks 20u wordt er een lied gezongen vanuit het raam. Via de Facebookgroep 'België zingt... uit het raam! - La Belgique chante... de sa fenêtre!' kan je zien welke stad een lied gaat brengen. Klik hier om lid te worden van de groep en doe gerust mee!


Een warm applaus

Naar analogie met de hartverwarmende flashmob in Italië roept een Vlaming de hele bevolking op om woensdag 18 maart om 20u en vrijdag 20 maart om 12u een applaus vanuit de ramen van alle woningen en appartementen in Vlaanderen te geven. 

UPDATE: Dagelijks wordt er nog om 20u geklapt voor de hulpverleners.


Wit laken buiten hangen

Je kan een wit laken buiten hangen als teken van solidariteit met alle patiënten en zorgverleners. Dit zou een zeer warm signaal zijn! 


Suzan & Freek steunen de zorg met prachtig nummer.

18/03/2020