Winnaars NRJ DJ Awards
WINNAARS NRJ DJ AWARDS

Hier zijn ze: de winnaars van de NRJ DJ Awards 2019!


Op woensdag 6 november vonden de NRJ DJ Awards plaats in Monaco. De beste DJ’s vielen in de prijzen.
Ontdek hier de winnaars van de achtste editie!


Internationale DJ van het jaar: Martin Garrix

In deze prestigieuze categorie is het niemand minder dan Martin Garrix die de prijs van Internationale DJ van het jaar in de wacht sleept. Hij nam het in deze categorie op tegen Armin Van Buuren, Calvin Harris en Robin Schulz. Ook in 2017 en 2018 won hij de award in deze categorie!


Groep of Duo van het jaar: Ofenbach

Ofenbach won de prijs voor Groep of Duo van het jaar. Ze namen het op tegen Axwell & Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike en Lucas & Steve. Ofenbach won de prijs dankzij hun hit Rock It. De twee Parijzenaren mochten zo voor de tweede keer een prijs ontvangen. Vorig jaar wonnen ze al de ereprijs op de NRJ DJ Awards.


Franse DJ van het jaar: DJ Snake

In de categorie Franse DJ van het jaar is het DJ Snake die in de prijzen valt. Hij nam het op tegen David Guetta, Petit Biscuit en The Avener. De prijs is de kers op de taart voor zijn nieuwe album Carte Blanche.


Ontdekking van het jaar: Aazar

De prijs Ontdekking van het jaar ging naar Aazar, ofwel Alexis Duvivier. Je kan hem kennen van de nummers Siren in samenwerking met The Chainsmokers en Diva in samenwerking met Swae Lee en Tove Lo. De Parijse DJ en producer won van Fisher, Gaullin en The Prince Karma.


Live Performance van het jaar: David Guetta op Tomorrowland

De aanwezige David Guetta won zijn eerste prijs in de categorie Live Performance van het jaar. Die award kreeg hij voor zijn legendarische show op Tomorrowland.


Hit van het jaar: Armin Van Buuren

DJ en muziekproducent Armin Van Buuren wint Hit van het jaar met Blah Blah Blah. Hij nam het op tegen DJ’s Daddy Yankee, Fisher en The Prince Karma.


Solo Dance/Elektro Artiest van het jaar: David Guetta met Say my name

David Guetta sleepte zijn tweede beeldje in de wacht dankzij Say My Name, een samenwerking met Bebe Rexha en J Balvin. 


Check hieronder de aftermovie! 08/11/2019